متن و ترجمه آهنگ Planet از The Neighbourhood

متن و ترجمه آهنگ Planet از The Neighbourhood ششمین ترک از آلبوم (((((ultraSOUND))))) که سال 2025 منتشر شد و موزیک ویدئو این ترک سال 2026 ساخته شد.

سلام بدونیمی های عزیزم حالتون چطوره؟ امروز متن و ترجمه آهنگ Planet رو براتون آماده کردم و قراره داستان از هم پاشیدن یک رابطه طولانی رو با هم گوش بدیم.

The Neighbourhood از معروف ترین گروه های آلترناتیو راک و دارک پاپ آمریکا به حساب میاد. این گروه سال 2011 توسط Jesse Rutherford و تعدادی از دوستان دبیرستانش تشکیل شده. داستان به شهرت رسیدنشون خیلی جالب و هوشمندانس این دوستان سال 2012 دوتا تک آهنگ به نام های Female Robbery و Sweater Weather منتشر کردن و فقط نام گروه در توضیحاتش ذکر میشه و هیچ اطلاعات دیگه ای داده نمیشه از اونجایی که املای The Neighbourhood به پیشنهاد مدیر برنامه هاشون بریتانیایی بوده مخاطبا فکر می‌کنن با یک گروه ناشناس انگلیسی سر و کار دارن و کنجکاوی ها درباره ماهیت اونها زیاد میشه. از اونجایی که آهنگ هاشون خیلی مورد توجه قرار میگیره موفق میشن بلافاصله با Columbia Records قرارداد ببندن و بعد از اون اولین آلبومشون به نام I Love You رو منتشر می‌کنن. در ادامه فعالیتشون شبکه های اجتماعی مثل تیک تاک هم خیلی به وایرال شدن آهنگ هاشون کمک کرد.

متن و ترجمه آهنگ Planet
متن و ترجمه آهنگ Planet

آهنگ Planet از زبان شخصی روایت میشه که در آستانه از دست دادن رابطش هست و داره سعی می‌کنه با فداکاری جلوی این اتفاق رو بگیره. Jesse Rutherford این ترک رو درباره رابطش با Devon Lee Carlson خونده و جالبه بدونید آهنگ WILDFLOWER از Billie Eilish هم یه جورایی به این آهنگ ارتباط داره.

اگر نسبت به سوسک و حشرات فوبیا دارید موزیک ویدئو آهنگ Planet رو نگاه نکنید ولی بدونید دارید یک شاهکار رو از دست میدید.

کانال تلگرام و پیج اینستاگراممون رو هم دنبال کنید حتما:

کانال تلگرام بدونیم

اینستاگرام بدونیم

Planet :

0:00

دانلود آهنگ


متن و ترجمه آهنگ Planet :

[Verse]

You used to find me so attractive

I thought we were the perfect package

Late nights cryin’ while we’re laughin’

Before the drama and the damage done

Been drivin’, think we’re losin’ traction, ah, yeah

Out here together on this planet, ah, yeah

Don’t leave me lonely and abandoned, ah

I’ll let you take my love for granted

I’ll let you take my love

قبلا برات خیلی جذاب بودم

فکر می‌کردم ما یه پکیج کاملیم

قبل از اینکه دراما و آسیب اتفاق بیفته

اواخر شب در حالی که می‌خندیدیم گریه می‌کردیم

اینجا با هم روی این سیاره ایم

داریم رانندگی می‌کنیم فکر کنم داریم کنترل ماشین رو از دست میدیم

تنها و رها شده ولم نکن

اجازه میدم عشقم رو وظیفه بدونی

اجازه میدم عشقم رو بگیری

( این قسمت آهنگ مربوط میشه به رابطه Jesse Rutherford و Devon Lee Carlson و حتی در موزیک ویدئو هم اشاره هایی زیادی به Devon شده برای مثال ابتدای آهنگ می‌بینید مورچه ها دارن از گیلاسی که در حال خراب شدن هست تغذیه می‌کنن و اشاره داره به موزیک ویدئو آهنگ Stargazing که همین خانم توش نقش Cherry Chrome یا معشوقه رو بازی می‌کنه. بعد از تموم شدن رابطه این دو نفر حاج خانم billie eilish سر و کلش پیدا میشه و با Jesse Rutherford وارد رابطه میشه. Eilish در یکی از مصاحبه هاش درباره رابطش میگه: من به مرحله ای از زندگیم رسیدم که نه تنها شخصی که به نظرم جذاب ترین آدمِ فیک ( یا متظاهر ) دنیا بود من رو می‌شناخت، بلکه مخش رو هم زدم ( و باهاش رفیق شدم ). همچنین جالبه بدونیم billie eilish و Devon Lee Carlson دوستای صمیمی بودن و در واقع eilish مخ دوست پسر دوست صمیمیش رو زده. )

( راوی و پارتنرش تمام احساساتشون مشترک بوده و برای همین از پکیج کامل بودن، خندیدن و گریه کردن صحبت می‌کنه. رابطشون رو به رانندگی با ماشینی تشبیه می‌کنه که کنترلش رو از دست داده و البته یه بازی با کلمات هم می‌کنه losin’ traction به معنای از دست دادن کنترل ماشین هست و از نظر ظاهری شبیه به عبارت losing ‘attraction به معنای از دست دادن جاذبه هست. راوی برای اینکه عشقش رو از دست نده حتی حاضر میشه غرورش رو بشکنه و ارزش عشقش دونسته نشه. )

[Chorus]

I’ma say what I say and mean it

Not worried ’bout being nice

I ain’t tryna be wrong or right

Gotta make a sacrifice

I’ma say what I say and mean it

Not saying it more than twice

I ain’t tryna be wrong or right

Gotta make a sacrifice

چیزی که باید می‌گفتم رو گفتم و پاش وایمیسم

نگران این نیستم که آدم خوبه به نظر برسم

سعی نمی‌کنم ثابت کنم حق با کیه یا کی اشتباه می‌کنه

باید فداکاری کرد

چیزی که باید می‌گفتم رو گفتم و پاش وایمیسم

بیشتر از دو بار هم نمی‌گمش

سعی نمی‌کنم ثابت کنم حق با کیه یا کی اشتباه می‌کنه

باید فداکاری کرد

( راوی فقط به دنبال این هست که مشکل حل بشه و بحث ادامه پیدا نکنه و این کار رو یه جور فداکاری برای ادامه رابطه می‌دونه. حتی میاد جمله معروف یک حرف رو دوبار تکرار نمی‌کنن رو تغییر میده و میگه بیشتر از دوبار تکرار نمی‌کنم و این نشون دهنده ملایمتش با کسی هست که دوستش داره. سولو گیتار این قسمتشو واقعا دوست دارم خیلی خوبه. )

[Bridge]

And I don’t wanna walk alone right next to you

And I don’t wanna walk alone right next to you

And I don’t wanna walk alone right next to you

No, I don’t wanna walk alone right next to you

و نمی‌خوام درست در کنارت تنها قدم بزنم

و نمی‌خوام درست در کنارت تنها قدم بزنم

و نمی‌خوام درست در کنارت تنها قدم بزنم

نه، نمی‌خوام درست در کنارت تنها قدم بزنم

( وقتی دو نفر به انتهای رابطشون می‌رسن اون پیوند بینشون ناپدید میشه اینجا راوی میگه تو هنوز کنارم هستی ولی به قدری به انزوای عاطفی رسیدم که احساس می‌کنم دارم تنها قدم می‌زنم بود و نبودمون با هم هیچ فرقی نداره. )

[Chorus]

I’ma say what I say and mean it

Not worried ’bout being nice

I ain’t tryna be wrong or right

Gotta make a sacrifice

I’ma say what I say and mean it

Not saying it more than twice

I ain’t tryna be wrong or right

Gotta make a sacrifice

چیزی که باید می‌گفتم رو گفتم و پاش وایمیسم

نگران این نیستم که آدم خوبه به نظر برسم

سعی نمی‌کنم ثابت کنم حق با کیه یا کی اشتباه می‌کنه

باید فداکاری کرد

چیزی که باید می‌گفتم رو گفتم و پاش وایمیسم

بیشتر از دو بار هم نمی‌گمش

سعی نمی‌کنم ثابت کنم حق با کیه یا کی اشتباه می‌کنه

باید فداکاری کرد

[Outro]

(Out here together on this planet)

Who do you trust?

Who do you love?

How many trips around the sun?

Who do you trust?

Who do you love?

How many ways can I tell you?

Who do you trust? (Who do you trust?)

Who do you love?

How many trips around the sun?

Who do you trust?

Who do you love? (Who do you love?)

How many ways can I tell you?

( اینجا با هم روی این سیاره ایم )

به کی اعتماد داری؟

چه کسی رو دوست داری؟

چند بار دور خورشید چرخیدیم؟ ( چند سال از عمرمون گذشته؟ )

به کی اعتماد داری؟

چه کسی رو دوست داری؟

به چند روش دیگه باید بهت بگم؟

به کی اعتماد داری؟ ( به کی اعتماد داری؟ )

چه کسی رو دوست داری؟

چند بار دور خورشید چرخیدیم؟

به کی اعتماد داری؟

چه کسی رو دوست داری؟ ( چه کسی رو دوست داری؟ )

به چند روش دیگه باید بهت بگم؟

( توی این بخش آخر سوالاتی مطرح میشه که هیچ جوابی براشون نیست و نشون دهنده یک رابطه بلاتکلیف هست. یه حرکت قشنگیم که کرده اینه که آهنگ با تکرار این سوالا رو به محو شدن میره و اون حس به پایان رسیدن رابطه برجسته تر میشه. )


از دست ندید:

متن و ترجمه آهنگ Writing’s On The Wall از ROLE MODEL

5/5 - (3 نظر)

برچسب‌ها

نویسنده
حسام حداد

عاشق تولید محتوا هستم و بدونیم برام یک کار نیست ازش لذت می‌برم جدای اینا به بازی های کامپیوتری هم علاقه زیادی دارم، نظرها و انتقادای خودتونو می‌تونید از طریق تلگرام بهم بگید: @Mrhesi

مطالب مرتبط

اقامت در جایی که خیابان ها بیدارن و زندگی تا صبح جریان داره

تهران همیشه شهریه که خواب به چشمش نمیاد. هر ساعتی از شبانه روز، گوشه ای ...

ریپورتاژ بدونیم

دانلود آهنگ آرتا من و تو
دانلود آهنگ آرتا من و تو | پخش آنلاین + متن ترانه

دانلود آهنگ آرتا من و تو با امکان پخش آنلاین با کیفیت اورجینال 320 به ...

فاطمه صالحی نیا

دانلود آهنگ آصف آریا حال چشات
دانلود آهنگ آصف آریا حال چشات | کیفیت عالی 320 + متن

دانلود آهنگ آصف آریا حال چشات با امکان پخش آنلاین و با کیفیت اصلی 320 ...

فاطمه صالحی نیا

متن و ترجمه آهنگ Paladin Strait از گروه Twenty One Pilots

متن و ترجمه آهنگ Paladin Strait از گروه Twenty One Pilots که سیزدهمین و آخرین ترک آلبوم Clancy هست که به همراه یک موزیک ویدئو منتشر شده.

حسام حداد

3 دیدگاه دربارهٔ «متن و ترجمه آهنگ Planet از The Neighbourhood»

  1. فکر نکنم مسئله اینا خیانت بود بیشتر از نظر اخلاقی با هم اوکی نبودن اینو میشه از توی آهنگاشونم فهمید.
    بعد جفتشون یکم افسرده حالن نتونستن با هم کنار بیان

  2. آخر من‌نفهمیدم اینا چرا کات کردن اینقدر این جسی yearn میکنه نمیدونم با بیلی خیانت کرد یا نا

  3. خیلی آروم و در عین حال عمیقه:)
    این گروه همیشه امضای خاص خودش رو داره، هیچ‌وقت تکراری نمی‌شن.

دیدگاه خود را بنویسید