متن و ترجمه آهنگ Brooklyn Baby از Lana Del Rey

متن و ترجمه آهنگ Brooklyn Baby از Lana Del Rey چهارمین ترک از آلبوم Ultraviolence که سال 2014 منتشر شد.

سلام بدونیمی های عزیزم حالتون چطوره؟ امروز متن و ترجمه آهنگ Brooklyn Baby رو براتون آماده کردم و قراره با دنیای حاج خانم دلربا Lana Del Rey بیشتر آشنا بشیم.

Lana Del Rey با نام اصلی Elizabeth Woolridge Grant متولد 21 ژوئن 1985 یکی از مهم ترین خواننده ها و ترانه سراهای آلترناتیو نسل خودشه. از ۱۸ سالگی توی کلاب های Brooklyn با اسم‌هایی مثل Lizzy Grant، May Jailer و Sparkle Jump Rope Queen اجرا می‌کرد. هم‌زمان هم توی دانشگاه Fordham University فلسفه می‌خوند و تمرکزش روی متافیزیک بود. خودش گفته همیشه به خدا، معنای زندگی و ارتباط علم با این سوالا علاقه داشته و همین نگاه بعدها توی ترانه هاش پررنگ شد.

اولین آلبومش Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant سال 2010 منتشر شد اما موفقیت زیادی نداشت. بعد از اون تصمیم گرفت با هویت جدید Lana Del Rey دوباره شروع کنه. نقطه عطف کارش سال 2011 بود، وقتی موزیک Video Games توی YouTube وایرال شد و باعث شد با Interscope و Polydor قرارداد ببنده. بعدها هم توی آلبوم Lust for Life از The Weeknd تشکر کرد، چون اون از اولین هنرمندهایی بود که Video Games رو توی Tumblr معرفی کرد. همین دوستی بعدها به همکاری توی آهنگ های Lust for Life و Stargirl Interlude ختم شد. اسم Lana Del Rey هم از سفرهاش به میامی و معاشرت با دوست های کوباییش الهام گرفته شده. خودش گفته این اسم حس ساحل، زرق و برق و فضای قدیمی رو براش تداعی می‌کرد.

متن و ترجمه آهنگ Brooklyn Baby
متن و ترجمه آهنگ Brooklyn Baby

آهنگ Brooklyn Baby دو موضوع رو با هم دنبال می‌کنه اولی علاقه Lana Del Rey به رابطه با مردهایی که ازش خیلی بزرگتر هستن و دومی که فکر می‌کنم موضوع اصلی باشه دنیای موسیقیش هست.

بسیار خب دیگه بریم سراغ متن و ترجمه آهنگ Brooklyn Baby امیدوارم خوشتون بیاد و مثل همیشه حرفی سخنی بود بهم بگید.

کانال تلگرام و پیج اینستاگراممون رو هم دنبال کنید حتما:

کانال تلگرام بدونیم

اینستاگرام بدونیم

Brooklyn Baby :

0:00

دانلود آهنگ


متن و ترجمه آهنگ Brooklyn Baby :

[Intro]

Da-da-da-da-da-da-da

Da-da-da-da-da-da-da

Da-da-da-da-da-da-da

🙂

[Verse 1]

They say I’m too young to love you

I don’t know what I need

They think I don’t understand

The freedom land of the seventies

I think I’m too cool to know ya

You say I’m like the ice, I freeze

I’m churning out novels like

Beat poetry on amphetamines

میگن برای دوست داشتنت خیلی جوونم

نمی‌دونم چی نیاز دارم

فکر می‌کنن سرزمین آزادی

دهه هفتاد رو درک نمی‌کنم

فکر کنم خیلی باحالم که تو رو می‌شناسم

تو میگی من مثل یخم، منجمد میشم

مثل نسل بیت تحت تاثیر آمفتامین

دارم پشت هم رمان خلق می‌کنم

( لانا توی خیلی از آهنگاش نشون داده که ترجیحش ارتباط با مردایی هست که از خودش خیلی بزرگتر هستن، همیشه هم daddies خطابشون می‌کنه. حتی یکی از این افراد Axl Rose بود که 23 سال اختلاف سنی داشتن. حالا داره میگه دیگران به من میگن تو اصلا با دنیای این آدما آشنا نیستی که بخوای دوستشون داشته باشی و البته این یه اشاره هم به سبک کاری لانا هست که بعضی منتقدا میگن حال و هوای رترو و وینتیج آهنگاش الکیه و یه ادا و نمایش برای جلب توجه هست. منظور از ice این نیست که طرف به لانا گفته آدم یخی هستی بلکه اصطلاحیه برای اشاره به آمفتامین پس داره بهش میگه تو آرامش بخشی. نسل بیت یک جنبش ادبی در دهه 50 و 60 هست که نویسندگانش تحت تاثیر ماده مخدری به نام اسپید که باز نوعی از آمفتامین بوده شعر و رمان می‌نوشتن و خیلی از این افراد هم سره همین ماجرا جون خودشونو از دست دادن. لانا برای اینکه نشون بده خوب با این فضا آشناس میگه منم مثل نسل بیت آثار هنری تولید می‌کنم. )

[Pre-Chorus]

I say

I say

من میگم

من میگم

[Chorus]

Well, my boyfriend’s in a band

He plays guitar while I sing Lou Reed

I’ve got feathers in my hair

I get down to Beat poetry

And my jazz collection’s rare

I can play most anything

I’m a Brooklyn baby

I’m a Brooklyn baby

خب، دوست پسرم عضو یه بَندِ

اون گیتار می‌زنه در حالی که من آهنگ لو رید می‌خونم

توی موهام پر دارم

با شعرهای نسل بیت حال می‌کنم

و کلکسیون جازم نایابه

تقریبا هر آهنگی رو می‌تونم پلی کنم ( هر سازی رو می‌تونم بنوازم )

من بچه بروکلینم

من بچه بروکلینم

( در بروکلین داشتن دوست پسری که عضو یه گروه موسیقی هست و روی صحنه اجرا می‌کنه یکی از کلیشه ای ترین نشونه های کول بودنه یه دختره، البته لانا داره به اوایل فعالیت خودش هم اشاره می‌کنه زمانی که به عنوان خواننده لانژ روی صحنه می‌خوند و دوست پسرش هم براش گیتار میزد. Lou Reed خواننده اصلی گروه The Velvet Underground یکی از تاثیر گذارترین موزیسین های آمریکایی هست و جالبه بدونید قرار بود توی این آهنگ با لانا همکاری داشته باشه ولی وقتی لانا به نیویورک سفر کرد تا باهاش دیدار داشته باشه همون روز از دنیا رفت، لانا دراینباره گفته 7 صبح رسیدم به فرودگاه نیویورک و دو دقیقه بعد خبر رسید لو رید درگذشتِ. گذاشتن پر بین موها نشونه آزاد بودن هست لانا در مونولوگ ابتدای موزیک ویدئو Ride میگه: من دیوونم، ولی آزادم. جالبه که موقع گفتن این جمله پرهای تزئینی توی موهاش گذاشته، چیزی که با یه نگاه طعنه آمیز و کنایه آلود تصویر کلیشه ایِ آدم های آزاد و رها رو تداعی می‌کنه. شخصیتی که لانا توی آثارش می‌سازه توی زمان حال زندگی می‌کنه اما مدام سعی داره حال و هوای آمریکای سال های دور رو دوباره تجربه کنه، حتی انگار می‌خواد اون روحیه و ارزش ها رو زنده کنه. اون تصویری آرمانی و خیال پردازانه از اون دوران توی ذهنش داره و بارها توی آهنگ‌ها و ویدیوهاش بهش برمی‌گرده و اینجا با اشاره به نسل بیت باز روی این موضوع تاکید می‌کنه. لانا متولد نیویورک هست و حدود چهار سال هم ساکن بروکلین بوده و این موسیقی جاز و شعرهای نسل بیت همگی یه جورایی شهرتشون رو مدیون بروکلین هستن. )

[Post-Chorus]

Da-da-da-da-da-da

Da-da-da-da-da-ya-da

Pa-da-da-da-da-da-da

🙂

[Verse 2]

They say I’m too young to love you

They say I’m too dumb to see

They judge me like a picture book

By the colors, like they forgot to read

I think we’re like fire and water

I think we’re like the wind and sea

You’re burning up, I’m cooling down

You’re up, I’m down

You’re blind, I see

میگن برای دوست داشتن تو خیلی جوونم

میگن احمق تر از اونیم که متوجه واقعیت بشم

مثل یه کتاب مصور از روی رنگهاش

قضاوتم می‌کنن، انگار خوندن یادشون رفته

فکر می‌کنم ما مثل آتش و آب هستیم

مثل باد و دریا هستیم

تو می‌سوزی، من خنک میشم

تو بالایی، من پایین

تو کوری ، من می‌بینم

( همونطور که گفتم لانا پی در پی برای رابطش با افرادی که از خودش خیلی بزرگتر هستن قضاوت میشه و البته در کنارش سبک موسیقیش هم هست که همیشه سعی داره اون حال و هوای قدیمی رو توش حفظ کنه. حالا لانا داره میگه مردم فقط بر اساس ظاهر جوونم قضاوتم می‌کنن و کسی نمیاد ببینه من واقعا چه جور آدمی هستم. این بخش از آهنگ نشون میده که بین لانا و معشوقش تفاوت های آشکاری وجود داره اما دقیقاً همین تفاوت هاست که رابطشون رو خاص و جذاب کرده. اونها کاملاً نقطه مقابل هم هستن، ولی بجای اینکه این تفاوت ها باعث دوری بشه مکمل همدیگه‌ کردتشون. البته بازم تاکید می‌کنم این نشون دهنده رابطه لانا و آهنگ هاش هم هست. )

[Pre-Chorus]

But I’m free, ooh

I’m free

اما آزادم

آزادم

[Chorus]

Well, my boyfriend’s in a band

He plays guitar while I sing Lou Reed

I’ve got feathers in my hair

I get down to Beat poetry

And my jazz collection’s rare

I can play most anything

I’m a Brooklyn baby

I’m a Brooklyn baby

خب، دوست پسرم عضو یه بَندِ

اون گیتار می‌زنه در حالی که من آهنگ لو رید می‌خونم

توی موهام پر دارم

با شعرهای نسل بیت حال می‌کنم

و کلکسیون جازم نایابه

تقریبا هر آهنگی رو می‌تونم پلی کنم ( هر سازی رو می‌تونم بنوازم )

من بچه بروکلینم

من بچه بروکلینم

[Bridge]

I’m talking ’bout my generation

I’m talking ’bout my newer nation

And if you don’t like it, you can beat it

Beat it, baby

You never liked the way I said it

If you don’t get it, then forget

‘Cause I don’t have to fucking explain it

دارم درباره نسلم حرف می‌زنم

دارم درباره دنیای جدیدی که ساختم حرف می‌زنم

و اگه از این خوشت نمیاد، می‌تونی بزنی به چاک

بزن به چاک، عزیزم

هیچ وقت از طرز بیانم خوشت نمیومد

اگر متوجه نمیشی، پس فراموشش کن

چون مجبور نیستم توضیحش بدم

( my generation رفرنسی هست به آهنگی با همین نام از گروه The who و اینکه احساس می‌کنه به زمانه خودش تعلق نداره و روحیه و طرز فکرش بیشتر به نسل ها و دوره های گذشته نزدیکه. لانا توی یکی از مصاحبه هاش گفته: فکر می‌کردم سلیقه ها و چیزهایی که دوست دارم کاملاً معمولیه اما وقتی با آدم های این صنعت آشنا شدم، فهمیدم خیلیا واقعاً به موسیقی و هنر اهمیت نمیدن، فقط می‌خوان باحال و جذاب به نظر برسن. تا حالا کسی رو پیدا نکردم که واقعاً باهاش احساس هم فکری کنم. اصلاً نمی‌تونم خودم رو با این جور آدم ها یکی بدونم. beat it هم معنی برید پی کارتون میده و هم باز رفرنسی هست به آهنگ معروف مایکل جکسون با همین نام، لانا سعی داره نشون بده که حتی ارجاعاتش توی آهنگ ها به نسل قدیم موسیقی تعلق داره و دنیاش متفاوتِ. )

[Chorus]

Well, my boyfriend’s in a band

He plays guitar while I sing Lou Reed

I’ve got feathers in my hair

I get down to Beat poetry

And my jazz collection’s rare

I can play most anything

I’m a Brooklyn baby

I’m a Brooklyn baby

خب، دوست پسرم عضو یه بَندِ

اون گیتار می‌زنه در حالی که من آهنگ لو رید می‌خونم

توی موهام پر دارم

با شعرهای نسل بیت حال می‌کنم

و کلکسیون جازم نایابه

تقریبا هر آهنگی رو می‌تونم پلی کنم ( هر سازی رو می‌تونم بنوازم )

من بچه بروکلینم

من بچه بروکلینم

[Post-Chorus]

Pa-da-pa-pa, pa-de-da

Te-de-de, da-da-ah

Ooh, oh, woah-ah

🙂

[Chorus]

Yeah, my boyfriend’s pretty cool

But he’s not as cool as me

‘Cause I’m a Brooklyn baby

I’m a Brooklyn baby

آره، دوست پسرم خیلی باحاله

اما به باحالی من نیست

چون من بچه بروکلینم

بچه بروکلینم

( این قسمت آدم رو یاد National Anthem میندازه، جایی که لانا نقش دختری رو بازی می‌کنه که انقدر خودش رو خاص و باحال می‌بینه که یه جورایی از واقعیت فاصله گرفته. اینجا هم دوست پسرش کسیه که توی یه بند موسیقی ساز می‌زنه و از نظر کاری موفق تره. ولی لانا با یه لحن کنایه آمیز میگه من از اونم باحال‌ترم فقط چون موسیقی بیت و جاز گوش میده و پر توی موهاش می‌ذاره. در واقع داره خودش و اون تیپ آدم هایی که زیادی سعی می‌کنن خاص به نظر برسن رو دست میندازه. یعنی این جمله رو نباید کاملاً جدی گرفت بیشتر یه شوخی با شخصیتیه که توی آهنگ ساخته. با اینکه صدای مردی که توی آهنگ کنار لانا می‌شنویم ست کافمنه خیلیا معتقدن این آهنگ در واقع درباره بری جیمز اونیل، دوست پسر اون دوران لاناست چون این ترک رو با هم نوشته بودن. یه نکته جالب هم اینکه لانا توی مصاحبه ای با The Fader گفته این جمله اصلاً قرار نبود توی آهنگ باشه و موقع ضبط بداهه خوندش، ولی خودشون انقدر خوششون اومد که تصمیم گرفتن همون نسخه رو نگه دارن. )

[Outro]

Pa-da-da-da-da-da-da

Da-da-da-da-da, baby

Ah-ta-da-da-da-da

Da-da-da-da, baby

Pa-da-da-da-da-da

Pa-pa-da-pa-da, yeah

Yeah, yeah

🙂


از دست ندید:

متن و ترجمه آهنگ Day ’N’ Nite (Nightmare) از Kid Cudi

5/5 - (2 نظر)

برچسب‌ها

نویسنده
حسام حداد

عاشق تولید محتوا هستم و بدونیم برام یک کار نیست ازش لذت می‌برم جدای اینا به بازی های کامپیوتری هم علاقه زیادی دارم، نظرها و انتقادای خودتونو می‌تونید از طریق تلگرام بهم بگید: @Mrhesi

مطالب مرتبط

متن و ترجمه آهنگ All I Need
متن و ترجمه آهنگ All I Need از Radiohead

متن و ترجمه آهنگ All I Need از Radiohead : پنجمین ترک از آلبوم In ...

حسام حداد

متن و ترجمه آهنگ Awaken از گروه Breaking Benjamin

متن و ترجمه آهنگ Awaken از گروه Breaking Benjamin که اولین سینگل از آلبوم جدیدشون ...

حسام حداد

متن و ترجمه آهنگ Hand That Feeds
متن و ترجمه آهنگ Hand That Feeds از Halsey and Amy Lee

متن و ترجمه آهنگ Hand That Feeds از Halsey and Amy Lee : اولین سینگل ...

حسام حداد

متن و ترجمه آهنگ Heart over Mind
متن و ترجمه آهنگ Heart over Mind از Alan Walker & Daya

متن و ترجمه آهنگ Heart over Mind از Alan Walker & Daya که مربوط میشه به آلبوم Walkerworld  و در اون شاهد مقابله احساسات و منطق در یک رابطه هستیم، آهنگ وایب بسیار خوبی داره و مطمئنم خوشتون میاد.

حسام حداد

3 دیدگاه دربارهٔ «متن و ترجمه آهنگ Brooklyn Baby از Lana Del Rey»

  1. عجب روایت غمناک و در عین حال عجیبی بود! یعنی قشنگ مرز بین طنز تلخ و واقعیت رو جابه‌جا کردی؛ آدم نمی‌دونه بخنده یا گریه کنه که چطور یک‌سری اتفاقات می‌تونن مسیر زندگی آدم رو این‌طور عوض کنن. واقعاً پدرت قهرمان داستان خودش بوده که با وجود اون همه سنگ‌اندازی، باز هم ادامه داده.
    پس یه نکته: با این اوصاف، ما باید منتظر باشیم که امسال تو رو جزو رتبه‌های برتر کنکور ببینیم! یعنی احتمالاً رتبه‌های تک‌رقمی برای خاندان شما خیلی عادیه و ما هم باید از الان برای جشن گرفتن رتبه تو آماده بشیم.🥳

  2. واقعاً عجیبه که لانا دل ری با این همه نبوغ و آهنگ‌های شاهکارش هنوز گرمی نگرفته! موزیک‌های لانا فراتر از زمانه و از نسل‌های مختلف، همه با سبک خاص و صدای اون ارتباط برقرار می‌کنن. واقعاً حیف این همه استعداد که جای خالی گرمی توی ویترین جوایزش حس میشه، ولی خب طرفدارهای واقعی‌اش می‌دونن که ارزش هنری کارهاش خیلی بالاتر از این حرف‌هاست.

  3. اون قسمت که لو رید مرد یاد بابام افتادم
    بابام فیزیک هسته ای می‌خوند، به قدری علاقه داشت بهش که رتبه ی یک ارشد شد
    یه هو رشته ی فیزیک هسته ای از دانشگاه سراسری حذف شد🤣 مجبور شد بره آزاد(نگم از فقر اون زمانش)
    این به کنار، رفت برای دکتری آزمون داد بار اول رتبه ی ۴ شد ولی ظرفیت ۳ نفر بود بار دوم رتبه ی ۲ شد و به خاطر دلایلی که این جا نمیشه گفت رتبه ی ۴ جای رتبه ی ۲ که پدرم بود وارد انرژی اتمی شد.

دیدگاه خود را بنویسید