متن و ترجمه آهنگ Patient Zero از Taylor Swift تک آهنگی که سال 2026 به همراه نسخه دیلاکس آلبوم The Life of a Showgirl: The Encore منتشر شد. برای این ترک یک موزیک ویدئو هم ساخته شده.
سلام بدونیمی های عزیزم چطورید؟ امروز متن و ترجمه آهنگ Patient Zero رو براتون آماده کردم و قراره حاج خانم Taylor به همراه یک سینی سبزی بشینه و درباره رابطه سمی که رد کرده براتون توضیح بده، میدونم حدس موضوع آهنگ به هیچ عنوان براتون سخت نبود به هر حال با یکی از متخصصین این حوزه سر و کار داریم.
Patient Zero یک آهنگ پاپ ملودیکه و دومین تک آهنگ Taylor Swift در سال 2026 محسوب میشه. این قطعه در نسخهی دیلاکس آلبوم The Life of a Showgirl با عنوان The Encore قرار گرفته و با استفاده از سینث های سبک و ریتم های گرووی فضای پر زرق و برق آلبوم رو ادامه میده.
Swift در 22 سپتامبر با تغییر بیوی اینستاگرامش و جایگزین کردن حرف o با عدد 0 برای اولین بار به این آهنگ اشاره کرد. کمی بعد همین تغییر رو در بخشی از متن آهنگ The Life of a Showgirl در Apple Music هم اعمال کرد و در نهایت با یک شمارش معکوس دو ساعته در وب سایتش انتشار Patient Zero در 25 سپتامبر رو اعلام کرد.

آهنگ Patient Zero از زبان شخصی روایت میشه که به شریک عاطفی جدیدِ معشوق سابقش هشدار میده، کسی که خودش قبلاً قربانی رفتارهای فریبکارانه و آسیب زای اون مرد بوده و حالا تجربه خودش رو به عنوان هشداری برای نفر بعدی تعریف میکنه.
بسیار خب دیگه بریم سراغ متن و ترجمه آهنگ Patient Zero امیدوارم ترجمه رو دوست داشته باشید و مثل همیشه حرفی سخنی بود بهم بگید.
کانال تلگرام و پیج اینستاگراممون رو هم دنبال کنید حتما:
Patient Zero :
متن و ترجمه آهنگ Patient Zero :
[Chorus]
If you wanna party with somebody who might know
About the devil on his shoulder under his halo
When the toxins take their hold, you’d rather die than let it go
But if you’re sick of him, I got you, I was patient zero
اگه میخوای با کسی همنشین بشی که احتمالا میدونه
زیر هاله مقدسش چه شیطانی روی شونش جا خوش کرده
وقتی سمومش اثر میکنن ترجیح میدی بمیری تا ولش کنی
اما اگر ازش خسته شدی من هواتو دارم، خودم اولین قربانی بودم
( halo استعاره از ظاهر خوب و بی نقصِ در واقع راوی داره با پارتنر جدید اکسش صحبت میکنه و میخواد بهش هشدار بده که حواست به این آدم باشه چون من خودم اولین قربانی آسیب و بازی های عاطفی این آدم بودم. وقتی یه بیماری شیوع پیدا میکنه اولین فرد مبتلایی که شناسایی میشه لقب patient zero میگیره. یکی دیگه از مواردی که راوی بهش اشاره میکنه خاصیت اعتیاد آور رابطه سمی هست که با وجود آسیب زننده بودنش رها کردنش سخته. با این حال راوی در نقش یک حامی برای این قربانی جدید ظاهر میشه و میگه میتونم کمکت کنم. )
[Verse 1]
I’ve gotta be honest, I’ve been expecting your call
No, it’s not a bad time at all
I heard somebody saying there’s trouble in paradise
And my lips are sealed tight now
باید صادق باشم، منتظر تماست بودم
نه اصلا بد موقع نیست
شنیده بودم یکی میگفت توی بهشت مشکلاتی پیش اومده
و حالا خیالت راحت رازت پیش من جاش امنِ
( راوی عزیز اعلام میکنه که از قبل براش قابل حدس بوده که این رابطه به ظاهر بی نقص که به بهشت تشبیهش میکنه دچار مشکل خواهد شد پس به اون فرد اطمینان میده که با خیال راحت سفره دلش رو باز کنه. )
[Pre-Chorus]
It’s not for me to tell
Someone else what to do
این به من ربط نداره که
به کسه دیگه بگم باید چکار کنه
[Chorus]
But if you wanna party with somebody who might know
About the devil on his shoulder under his halo
When the toxins take their hold, you’d rather die than let it go
But if you’re sick of him, I got you, I was patient zero
اگه میخوای با کسی همنشین بشی که احتمالا میدونه
زیر هاله مقدسش چه شیطانی روی شونش جا خوش کرده
وقتی سمومش اثر میکنن ترجیح میدی بمیری تا ولش کنی
اما اگر ازش خسته شدی من هواتو دارم، خودم اولین قربانی بودم
[Verse 2]
I bet he burst into your life like fireworks
I bet he even said “I love you” first
And when you saw another woman coming out of his place
I bet he kissed the rain off your face
شرط میبندم مثل آتیش بازی وارد زندگیت شد
شرط میبندم حتی خودش اولین نفری بود که گفت ” دوستت دارم “
و وقتی دیدی یه زن دیگه داره از خونش خارج میشه
شرط میبندم اشک های روی صورتت رو بوسید
( وارد شدن مثل آتیش بازی دو معنا داره هم ورود هیجان انگیز این آدم مسموم رو نشون میده هم تاثیر مخربی که داره چون به هر حال توی آتیش بازی مواد منفجره به کار میره. مردی که ازش صحبت میکنه استاد بازی های روانیه دقیق لحظه ای که خودش عامل اصلی دراومدن اشک پارتنرش شده کارای رمانتیکی مثل بوسیدن اشک میکنه تا خودش رو حامی عاطفی نشون بده و حواس طرف مقابلش رو پرت کنه. )
[Pre-Chorus]
Now he seems bored by you
And you don’t know what to do
حالا دیگه انگار از تو خسته شده
و تو نمیدونی چکار کنی
[Chorus]
But if you wanna party with somebody who might know
About the devil on his shoulder under his halo
When the toxins take their hold, you’d rather die than let it go
But if you’re sick of him, I got you, I was patient zero
اگه میخوای با کسی همنشین بشی که احتمالا میدونه
زیر هاله مقدسش چه شیطانی روی شونش جا خوش کرده
وقتی سمومش اثر میکنن ترجیح میدی بمیری تا ولش کنی
اما اگر ازش خسته شدی من هواتو دارم، خودم اولین قربانی بودم
[Bridge]
So let’s get into it
I know he charmed your family and friends
And you thought it’s ’cause he loves you
But it’s ’cause he loves how everybody else loves him (Uh-huh)
خب بریم سر اصل مطلب
میدونم که اون خانواده و دوستات رو مجذوب خودش کرد
و تو فکر کردی این کارا به خاطر اینه که دوستت داره
اما دلیلش اینه که اون عاشقِ اینه که دیگران دوستش داشته باشن
( اینجا یه رفرنس داره به آهنگ All Too Well که توش تیلور اشاره میکنه اکسش با جوک های خود تخریب گرانه دل پدرش رو بدست آورده بوده. مردی که ازش صحبت میشه اعتیاد به تایید و تحسین دیگران داره و یه جورایی به این موضوع اعتیاد داره پس از روی عشق و علاقه کاری رو انجام نداده. )
I know it seems like he shines so bright
But he’s bathing in your reflected light
On a free solo social climb (Uh-huh)
میدونم به نظر میرسه خیلی آدم درخشانی هست
اما داره توی نورِ بازتاب شده از تو حمام میکنه
در حال بالا رفتنِ تنهایی و بی مهابا از نردبان اجتماعی
( اصطلاح Free Solo در سخره نوردی به صعود از دیوارهای بلند بدون تجهیزات ایمنی گفته میشه حالا اینو اومده وصل کرده به social climb یعنی مرد داستان از دیگران فقط برای بالا رفتن خودش و خوب جلوه کردن استفاده میکنه درست مثل ماه که نوری از خودش نداره و با نور خورشید میدرخشه. خلاصش اینه که طرف از ویژگی های خوب دیگران به نفع خودش استفاده میکنه و آدم سوءاستفاده گری هست. )
Take it from somebody who lost his games but won the race
Take it from someone who said all of this to his face
Someone who knows she’s more than just the chase
Someone who had him and walked away
And so
این حرف رو از کسی قبول کن که توی بازی های اون آدم باخت اما مسابقه رو برد
این حرف رو از کسی قبول کن که تمام این حرفا رو توی روی اون آدم زد
کسی که حالا میدونه ارزشش خیلی بیشتر از اینه که فقط وسیله ای برای بازی های اون باشه
کسی که اونو در اختیار داشت اما خودش رابطه رو رها کرد و رفت
پس بنابراین
( راوی اعتراف میکنه که خودش هم زمانی اسیر این بازی های روانی شده و ازشون به عنوان شکست یاد میکنه اما وقتی به صورت کلی به موضوع نگاه میکنه در آخر کسی بوده که تمام این رفتارهای سمی رو به روی طرف آورده و جراتش رو داشته که خودشو از اون رابطه نجات بده پس پیروز نهایی هست. )
[Chorus]
But if you wanna party with somebody who might know
About the devil on his shoulder under his halo
When the toxins take their hold, you’d rather die than let it go
But if you’re sick of him, I got you, I was patient zero
اگه میخوای با کسی همنشین بشی که احتمالا میدونه
زیر هاله مقدسش چه شیطانی روی شونش جا خوش کرده
وقتی سمومش اثر میکنن ترجیح میدی بمیری تا ولش کنی
اما اگر ازش خسته شدی من هواتو دارم، خودم اولین قربانی بودم
[Outro]
So if you wanna kick it, then I’m with it, I’ve been there
Felt the reeling, done the healing, said the curses and prayers
When the fever turns a dreamer into a pathetic ghost
If he’s killing you, I see you, I was patient zero
پس اگه میخوای این رابطه رو کنار بذاری من پایم و همراهت هستم، چون خودم توی این وضعیت بودم
این آشفتگی رو چشیدم، بهبودی رو طی کردم، نفرین ها و دعاها رو هم گفتم
وقتی جنون یه آدم رویاپرداز رو تبدیل به شبح ترحم برانگیز میکنه رو دیدم
اگه اون داره از پا درت میاره، من درکت میکنم، چون خودم قربانی بودم
( اصطلاح Kick it زمانی استفاده میشه که شما بخواید یه اعتیاد شدید رو ترک کنید و اینجا راوی رها شدن از رابطه سمی و اعتیاد آور رو به این شکل تشبیه میکنه و میگه من خودم تمام این روزا رو گذروندم از اون آشفتگی پی بردن به ذات این آدم تا ناله و نفرین کردنش و بهبودی یافتن از دردش. Dreamer معمولا برای کسایی استفاده میشه که کلی انرژی مثبت دارن و به چیزای خوب فکر میکنن اما این رابطه مثل یه تب یا جنون تمام اون انرژی رو مکیده و ازش یه روح توخالی که موجب ترحم دیگران میشه ساخته، راوی داره میگه من خودم تبدیل به همچین آدمی شدم و راحت میتونم درکت کنم. )











به نکته قشنگی اشاره کردی صد درصد میتونه اونم باشه 😂😂😂
اون صفرای توی بایوگرافیش مگه نمره ی آلبوم قبلیش نبود؟😐