متن و ترجمه آهنگ ADDICTED TO THE HABIT از SCATTERBRAIN دومین تک آهنگ از آلبوم MAN(IA) که سال 2026 به همراه یک موزیک ویدئو منتشر شد.
سلام بدونیمی های عزیزم امیدوارم خوب باشید، امروز متن و ترجمه آهنگ ADDICTED TO THE HABIT رو براتون آماده کردم و قراره وارد دنیای کسی بشیم که اسیر افکارش شده و احساس میکنه راه فراری نداره.
SCATTERBRAIN پروژه خلاقانه Brian Burkheiser خواننده سابق و بنیان گذار گروه راک I Prevail هست. Brian بعد از سال ها دست و پنجه نرم کردن با چالش های شخصی و آشفتگی های دنیای موسیقی حالا وارد دنیای خودش شده و پروژه ای رو شروع کرده که روی احساسات واقعی، شروع دوباره و آگاهی درباره سلامت روان تمرکز داره.
موسیقی SCATTERBRAIN ترکیبی از راک، هیپ هاپ، پاپ و سبک های مختلف دیگس و بالا و پایین ها، شکست ها و لحظه های تغییر زندگی انسان رو بازتاب میده.

آهنگ ADDICTED TO THE HABIT از زبان شخصی روایت میشه که درگیر چرخه ای از وسواس، شک به خودش و حواس پرتی های موقته، کسی که وقتی تنها میمونه افکارش شدیدتر میشن و برای فرار از احساسات و فشارهای ذهنی مدام به عادت هایی پناه میبره که فقط برای مدت کوتاهی حالش رو بهتر میکنن. در عین حال خودش میدونه این چرخه داره بهش آسیب میزنه و باید ازش بیرون بیاد اما تغییر کردن براش سخته و از این میترسه که هیچ وقت نتونه این عادت ها رو کنار بذاره.
بسیار خب دیگه بریم سراغ متن و ترجمه آهنگ ADDICTED TO THE HABIT امیدوارم لذت ببرید و مثل همیشه حرفی سخنی بود بهم بگید.
کانال تلگرام و پیج اینستاگراممون رو هم دنبال کنید حتما:
راستی بدونیم یک گپ هم داره که اگه دوست داشتید میتونید تشریف بیارید و با بدونیمی های دیگه آشنا بشید:
ADDICTED TO THE HABIT :
متن و ترجمه آهنگ ADDICTED TO THE HABIT :
[Intro]
I’m a danger to myself when I’m alone
Tired of the ups and downs
I’m addicted to the habit
وقتی تنهام برای خودم خطرناکم
از این همه فراز و نشیب خسته شدم
به این عادت معتاد شدم
( تا حالا آهنگای زیادی درباره رابطه های سمی گوش دادیم اما موضوع اینجا سمی بودن برای خود هست. راوی وقتی تنهاس دائم درگیر افکار منفی خودش میشه و یه جورایی به این نوسان روحی عدات کرده درست مثل کسایی که اطرافیان ازشون میپرسن چرا همیشه ناراحتی؟ این یه واقعیتِ بعضی وقتا خودمون سعی میکنیم افسردگی رو جذب کنیم، چیزه جالبیم نیست! )
[Verse 1]
I get lost in the distance
Simple things get overwhelming
Someday, I’ll feel the difference
For now, I just can’t help myself
در دوردست گم میشم ( توی افکارم غرق میشم )
چیزای ساده برام طاقت فرسا میشن
یه روز تغییر رو حس میکنم ( بهتر میشم )
اما فعلا، کاری از دستم برنمیاد
( گم شدن در دوردست دقیقا همون لحظه ای هست که به قدری حجم افکار توی ذهنتون زیاد میشه که به یه نقطه خیره میشید و انگار از زمان و مکان حال فاصله میگیرید این اتفاق باعث میشه تمام انرژیتون خالی بشه به خودتون میاید میبینید انجام ساده ترین کارها کلی وقت ازتون میگیره یا اصلا توان انجامشو ندارید. )
[Pre-Chorus]
Distractions keep it bottled up
‘Cause dopamine’s the perfect drug
But when I come down from the rush–
حواس پرتیا باعث میشن بریزمشون توی خودم
چون دوپامین اون ماده مخدر بی نقصه
اما وقتی اثر اون هیجان درونم فروکش میکنه…
( Distractions استعاره از کارهایی هست که حواس راوی رو از دردی که داره پرت میکنن و در ادامه اشاره میکنه منظورش کارایی هست که موجب ترشح دوپامین یا هورمون شادی میشن، حالا این کارا برای هرکسی میتونه متفاوت باشه از گوشی و بازی گرفته تا عادت های کوچک اما مخرب. اما وقتی اثرشون از بین میره باز همون افکار و دردها به سراغش میان. )
[Chorus]
I’m a danger to myself when I’m alone
Tired of the ups and downs
All I’ve ever known is doubt
I’m obsessive over things I can’t control
I know I need to let this go, oh-oh
I’m addicted to the habit
وقتی تنهام برای خودم یه خطرم
از این همه فراز و نشیب خسته شدم
تمام چیزی که تا حالا شناختم شک و تردیده
روی چیزایی که نمیتونم کنترل کنم وسواس فکری دارم
میدونم که باید رهاش کنم
اما به این عادت معتاد شدم
( راوی به اتفاقی که هر بار براش میافته آگاهی داره دقیقا برای همین به توانایی خودش برای خوب شدن شک کرده احساس میکنه نمیتونه نشخوار فکریش رو کنترل کنه. )
[Post-Chorus]
Habit, habit, habit, habit, habit
Habit, habit, habit, habit
عادت ( x9 )
[Bridge]
I’m afraid that it’s too late
I’m afraid I’ll never change
I’m afraid that it’s too late
I’ll never change
I’ll never change
میترسم که دیگه خیلی دیر شده باشه
میترسم که دیگه هیچ وقت تغییر نکنم
میترسم که دیگه خیلی دیر شده باشه
هیچ وقت دیگه تغییر نمیکنم
هیچ وقت دیگه تغییر نمیکنم
[Chorus]
I’m a danger to myself when I’m alone
Tired of the ups and downs
All I’ve ever known is doubt
I’m obsessive over things I can’t control
I know I need to let this go, oh-oh
I’m addicted to the habit
وقتی تنهام برای خودم یه خطرم
از این همه فراز و نشیب خسته شدم
تمام چیزی که تا حالا شناختم شک و تردیده
روی چیزایی که نمیتونم کنترل کنم وسواس فکری دارم
میدونم که باید رهاش کنم
اما به این عادت معتاد شدم










