چرا برای درمان بواسیر حتماً باید به دکتر مراجعه کرد؟

بیماری بواسیر یکی از بیماری‌های ناحیه نشیمنگاهی است که امروزه بسیاری از افراد درگیر آن می‌شوند. می‌توان گفت که تقریباً از هر چهار فرد بزرگسال سه نفر ممکن است در طول زندگی خود دچار بواسیر بشوند که آمار قابل توجهی است. این بیماری به دلیل تورم و پارگی رگ‌های ناحیه مقعد یا پایین رکتوم (راست‌روده) به وجود می‌آید و بسیار آزاردهنده است. بیماری بواسیر وضعیت بالینی شبیه به رگ‌های واریسی پا دارد و با علائم خاصی همراه می‌شود.

از جمله علائم بواسیر می‌توان به خارش یا تحریک، درد یا ناراحتی، و تورم و خونریزی در ناحیه مقعد اشاره کرد. درمان بواسیر بسیار اهمیت دارد و مهم است که افراد برای درمان این عارضه حتماً به پزشک مراجعه کنند. بسیاری از افراد پس از مشاهده علائم بواسیر اقدام به خوددرمانی می‌کنند که این مسئله به‌هیچ‌عنوان توصیه نمی‌شود. علائم بواسیر با برخی بیماری‌های دیگر ناحیه نشیمنگاهی همچون شقاق، سرطان مقعد و سرطان روده بزرگ مشابهت‌هایی دارد و به همین دلیل فرد باید با مشاهده علائم حتماً به پزشک مراجعه کند تا نوع بیماری تشخیص داده شود.

عدم مراجعه به پزشک می‌تواند باعث شود تا با خوددرمانی نه‌تنها بیماری بواسیر به‌درستی درمان نشود؛ بلکه درصورتی‌که فرد به بیماری‌های دیگری مبتلا است وضعیت بیماری شدت یابد و درمان با سختی‌های بیشتری مواجه گردد. به همین دلیل توصیه می‌شود برای درمان بواسیر حتماً به پزشک مراجعه شود تا در ابتدا نوع بیماری به‌درستی تشخیص داده شده و سپس درمان لازم توسط پزشک تجویز شود.

درمان بواسیر با لیزر چه ویژگی‌هایی دارد؟

درمان بواسیر همان‌طور که گفته شد بسیار اهمیت دارد و بیماران باید هرچه سریع‌تر نسبت به درمان اقدام کنند تا این بیماری پیشرفت نکند. زمانی که بیماری بواسیر به مراحل شدید خود می‌رسد تنها راه درمان آن جراحی یا لیزردرمانی است. به دلیل سختی‌های روش جراحی برای بیمار، امروزه این روش چندان مورد توصیه پزشکان نیست و درمان بواسیر با لیزر جایگزین آن شده است. درمان بواسیر با لیزر مزیت بسیاری دارد و به همین دلیل این روش درمانی بسیار مورد توجه پزشکان و بیماران قرار گرفته است. درمان بواسیر با لیزر یک جراحی کم تهاجمی محسوب می‌شود که انجام آن نیازی به بیهوشی و بستری شبانه در بیمارستان ندارد. در این روش درمانی که در کمتر از ۳۰ دقیقه انجام می‌شود بیمار پس از انجام لیزر هیچ‌گونه درد و خونریزی را تجربه نمی‌کند. به دلیل اینکه در حین عمل ناحیه آسیب‌دیده ترمیم می‌شود دوره نقاهت درمان بواسیر با لیزر بسیار کوتاه و ناچیز است و حتی می‌توان گفت بیمار فقط یک احساس سوزش را پس از لیزردرمانی احساس می‌کند.

چرا برای درمان بواسیر حتماً باید به دکتر مراجعه کرد؟ مجله بدونیم 1

لیزردرمانی بواسیر امروزه در کلینیک‌های مختلف به‌عنوان یک روش درمانی قطعی و مؤثر برای بواسیر استفاده می‌شود که یکی از این کلینیک‌ها، کلینیک درمان فوری است. در کلینیک درمان فوری درمان بواسیر با استفاده از دستگاه‌های بسیار مجهز درمان می‌شود تا مشکلاتی نظیر گوشت اضافه مقعدی به وجود نیاید. از طرفی تخصص و تجربه فوق‌تخصصان کولورکتال این مجموعه کمک می‌کند تا بیماری بواسیر بدون احتمال بازگشت به شکل کامل درمان شود.

درمان بواسیر چگونه است؟

درمان انواع بواسیر بسیار مرتبط با نوع و شدت بیماری است. بیماری بواسیر به دو نوع داخلی و خارجی تقسیم می‌شود. نوع خارجی بواسیر رگ‌های ناحیه خارجی مقعد را درگیر می‌کند و در واقع بافت‌های خارجی مقعد دچار تخریب می‌شوند. هموروئید داخلی در کانال داخلی مقعد و در ناحیه انتهایی رکتوم یا راست‌روده رخ می‌دهد و در واقع مویرگ‌ها و رگ‌های داخلی مقعد دچار کشیدگی یا پارگی می‌شوند. بواسیر داخلی خود به چهار دسته تقسیم می‌شود که هر کدام وضعیت خاصی دارند. درمان بواسیر با توجه به انواع آن متفاوت است. زمانی که بواسیر در مراحل اولیه خود است با روش‌های خانگی و دارویی درمان می‌شود؛ اما زمانی که بیماری شدت یابد و با روش‌های معمول درمان نشود پزشک، جراحی یا لیزر بواسیر را پیشنهاد می‌دهد.

چرا برای درمان بواسیر حتماً باید به دکتر مراجعه کرد؟ مجله بدونیم 2

جراحی بواسیر روشی است که درگذشته بیشتر استفاده می‌شده و امروزه لیزردرمانی بواسیر جایگزین آن شده است. اینکه کدام روش درمانی مناسب بیمار است بسیار به تشخیص پزشک ارتباط دارد. به همین دلیل توصیه می‌شود جهت درمان بواسیر حتماً به پزشک مراجعه شود.

برای درمان بواسیر باید به فوق‌تخصصان کولورکتال مراجعه کرد  که بر درمان بیماری‌های نشیمنگاهی تمرکز دارند. این پزشکان باتجربه و تخصص خود می‌توانند به درستی نوع بواسیر را تشخیص دهند و در صورت نیاز به لیزر، بواسیر را به شکل درستی درمان کنند تا این بیماری با عود مجدد مواجه نشود و بیمار برای همیشه با این بیماری خداحافظی کند.

لیزر بیماری‌های مقعدی چرا امروزه محبوب است؟

بیماری‌های مقعدی به بیماری‌هایی همچون بواسیر، شقاق، کیست مویی، آبسه مقعدی و فیستول مقعدی گفته می‌شود. این بیماری‌ها می‌توانند برای فرد بسیار آزاردهنده باشند و به همین دلیل درمان آنها از اهمیت بالایی برخوردار است. برخی از این بیماری‌ها در مراحل ابتدایی با روش‌های خانگی یا دارودرمانی قابل بهبود هستند. به طور مثال بیماری بواسیر یا شقاق در مراحل ابتدایی با روش‌های ساده نام‌برده بهبود می‌یابند. در مراحل شدید این بیماری‌ها و همچنین در صورت ابتلا به بیماری‌های همچون کیست مویی، آبسه و فیستول مقعدی تنها راه درمان جراحی یا لیزر است. امروزه جراحی چندان برای درمان این بیماری‌ها رواج ندارد و لیزر بیماری‌های مقعدی جایگزین آن شده است. لیزر بیماری‌های مقعدی می‌تواند انواع بیماری‌های نشیمنگاهی را بدون نیاز به بیهوشی و بستری شبانه درمان کند. لیزر بیماری‌های مقعدی درد و خونریزی ندارد و به همین دلیل دوران نقاهت آن نیز بسیار کوتاه است و به‌هیچ‌عنوان قابل مقایسه با جراحی بیماری‌های مقعدی نیست. لیزر بیماری‌های مقعدی کمک کرده تا امروزه افراد ترسی برای درمان بیماری خود نداشته باشند و بتوانند به‌راحتی بدون هیچ دغدغه‌ای پروسه درمان بیماری خود را آغاز کنند.

چرا برای درمان بواسیر حتماً باید به دکتر مراجعه کرد؟ مجله بدونیم 3

لیزر بیماری‌های مقعدی روش درمانی اصلی در کلینیک درمان فوری است که توسط دستگاه‌های مجهز و به روزی همچون «دکا» و «لیگاشور آمریکایی» انجام می‌شود. لیزر بیماری‌های مقعدی با دستگاه‌های مجهز بسیار اهمیت دارد تا از ایجاد گوشت اضافه در ناحیه مقعد جلوگیری شود و از طرفی مشکلاتی نظیر تنگی مقعد و بی‌اختیاری گاز معده و کنترل مدفوع به وجود نیاید.

امتیاز کاربران
نویسنده
ریپورتاژ بدونیم

مطالب مرتبط

دانلود آهنگ‌رضا بهرام همه رفتند
دانلود آهنگ‌ رضا بهرام همه رفتند + متن کامل

دانلود آهنگ‌ رضا بهرام همه رفتند به همراه پخش آنلاین عالی و متن کامل در ...

فاطمه صالحی نیا

دیس لاو
دیس لاو: اگه می خوای خودتو بکشی این آهنگ رو از دست نده

دیس لاو، قبلا داخل گوگل خیلی سرچ می شد، در حدی که یادمه اکثرا یه ...

فاطمه صالحی نیا

دانلود آهنگ شایان اشراقی
دانلود آهنگ شایان اشراقی و بهزاد لیتو وعلیرضا جی جی قاتل

دانلود آهنگ شایان اشراقی و بهزاد لیتو وعلیرضا جی جی قاتل به همراه کاملترین متن ...

فاطمه صالحی نیا

5 تا از بهترین پرینتر های چاپ کارت

چکیده : ما در این مقاله 5 تا از بهترین پرینتر های کارت را برای ...

ریپورتاژ بدونیم

دیدگاه خود را بنویسید