متن و ترجمه آهنگ Passion Isn’t Rare از Sarah Lola تک آهنگی که سال 2026 منتشر شد و هنوز به عنوان بخشی از یک مینی آلبوم یا آلبوم معرفی نشده اما احتمالش هست.
سلام بدونیمی های عزیزم چطورید؟ امروز متن و ترجمه آهنگ Passion Isn’t Rare رو براتون آماده کردم و قراره برای بار دوم از صدای Sarah Lola لذت ببریم، چون قبلا آهنگ How Cruel رو بهتون معرفی کردم.
Sarah Lola یک خواننده، ترانه سرا، آهنگساز و نوازنده مستقل آمریکاییه که در حال حاضر در نیویورک فعالیت میکنه. ایشون متولد 2006 هستن یعنی الان فقط 20 سالشه و یکی از پدیده های نوظهور سبک پاپ سینمایی و ایندی پاپ حساب میشه. Sarah توی یه خانواده شیفته موسیقی بزرگ شده و از 4 سالگی هم شروع به یادگیری آکادمیک پیانو و ویولن کرده. از همون سنین پایین نوشتن لیریک رو هم تجربه کرده و شاید براتون جالب باشه لیریک آهنگ How Cruel مربوط به همون دوران هست.
مثل خیلی از خواننده های نسل جدید نقطه شروع Sarah Lola هم به اشتراک گذاشتن دموی اجراهاش در شبکه های اجتماعی بوده. یکی از ویژگی های آهنگایی که تا حالا ازش منتشر شده اینه که با کمترین ساز و افکت ساخته شدن تا بتونه قدرت صداش رو به رخ بکشه که از نظر من موفق هم بوده. امیدوارم در آینده بیشتر ازش بشنویم.

آهنگ Passion Isn’t Rare از زبان شخصی روایت میشه که متوجه تفاوت عشق واقعی و ظاهری شده طوری که خودش رو غرق در رابطه میبینه اما طرف مقابلش رو خیر. در طول آهنگ راوی به این درک میرسه که شور و اشتیاق برای عشق برخلاف چیزی که شاید فکر میکرده چیز کمیابی نیست، چیزی که واقعاً ارزشمنده عشقیه که از صمیم قلب باشه و دو طرفه شکل بگیره، نه رابطه ای که توش یکی فقط به حضور و همراهی دیگری نیاز داره.
بسیار خب دیگه بریم سراغ متن و ترجمه آهنگ Passion Isn’t Rare امیدوارم لذت ببرید و مثل همیشه حرفی سخنی بود بهم بگید.
کانال تلگرام و پیج اینستاگراممون رو هم دنبال کنید حتما:
Passion Isn’t Rare :
متن و ترجمه آهنگ Passion Isn’t Rare :
[Verse 1]
It always feels like we’re alone
In a crowded room I’m all you’ve ever known
You know what to do just to make me fall for you
But I see through it all (all)
همیشه اینطوری به نظر میرسه که ما تنهاییم
توی یه اتاق شلوغ تنها کسی که میشناسی منم
دقیقا بلدی چکار کنی تا منو عاشق خودت کنی
اما من دستت رو خوندم
( راوی با کسی طرفه که خیلی خوب کارشو بلده و این آدم برای مجذوب کردنش یه طوری رفتار میکنه که انگار توی یه جای شلوغ هم تنهان و همه توجهش به سمت اونه. ولی راوی مطمئن شده که پشت این نمایش و صحنه سازی عشق واقعی نیست. اصطلاح See through یعنی شما پشت چیزی رو ببینی مثل نگاه کردن به شیشه، بعضی وقتا برای نادیده گرفتن استفاده میشه ولی اینجا داره درباره نیت واقعی یک آدم و فریب نخوردن صحبت میکنه. )
[Pre-Chorus]
Like a goddess in your eyes
I’m in deep with the waters only ankle high
And everybody’s calling you a dream
But you aren’t mine
توی چشمات مثل یه الهه هستم
تا خرخره غرق شدم در حالی که عمق این رابطه فقط تا مچ پاس
همه تو رو یه آدم رویایی میدونن
اما تو مال من نیستی
( راوی توی این قسمت تضاد بین ظاهر و واقعیت رابطه رو نشون میده، اون میگه به ظاهر منو مثل یه الهه میپرستی و همه با دیدن چنین چیزی میگن عجب پارتنر خوبی در حالی که تو حتی خیلی ساده برای منم نیستی. in deep استعاره از عمق احساسات هست راوی میگه من اول غرق احساساتت به خودم شدم اما از اونجا که فقط داری حفظ ظاهر میکنی عمق این رابطه تا مچ پاس توی همچین عمقی کسی غرق نمیشه. )
[Chorus]
It’s so rare, so rare
For real love to be shared
There’s only passion (only passion)
I’ve watched it happen
Your passion isn’t rare
خیلی کمیابِ، خیلی کمیاب
که یه عشق واقعی تقسیم بشه
این فقط شور و اشتیاقِ
خودم شاهد اتفاق افتادنش بودم
اشتیاق تو اصلا چیز کمیابی نیست
( اینجا راوی میاد ذات خیلی از رابطه ها رو به چالش میکشه و میگه بیشتر رابطه ها فقط حاصل یه شور و حرارت اولیه هستن حرفای قشنگ میزنیم و رفتارای رویایی نشون میدیم اما عشق واقعی نیست، خیلی کم پیش میاد این حس بین دو نفر عمیقا به وجود بیاد و خطاب به پارتنرش میگه کارای توام حاصل یه هیجان عاطفیه نه چیزی بیشتر. )
[Verse 2]
My obsession with your perception of me
Has me look pass of the harsh reality
Send in a hourglass sometime he’ll tell you leave
You never loved me, you just love the company
وسواسی که روی دیدگاه تو نسبت به خودم داشتم
باعث میشد واقعیت تلخ رو نادیده بگیرم
یه ساعت شنی بذار، زمان بالاخره بهت میگه باید بری
تو هیچ وقت عاشقم نبودی، فقط از اینکه یه همدم داشته باشی خوشت میومد
( راوی اعتراف میکنه که اون الهه بودن در دیدگاه طرف مقابلش رو دوست داشته و همین هم باعث شده تا یه مدت واقعیت تلخ سطحی بودن رابطه رو نبینه. رابطه ای که فقط از روی هیجان باشه تاریخ انقضا داره برای همین میگه هرچقدر هم خودتو با یه شیفتگی عجیب و غریب از طرف مقابل گول بزنی بالاخره زمان نشونت میده که وقت تمومه باید بیخیال رابطه بشی. )
[Pre-Chorus]
When you look me in the eyes
I wonder how many other girls you see inside
And everybody’s calling you a dream but I wake up every time
وقتی توی چشمام نگاه میکنی
با خودم فکر میکنم چنتا دختر دیگه رو اون تو میبینی
و همه تو رو یه آدم رویایی میدونن، اما من هربار از این رویا بیدار میشم
( اگه یادتون باشه توی قسمت اول از تنها بودن با این آدم صحبت میکرد اما خیلی زود متوجه شد چنین رفتاری فقط یه تکنیک تکراریه که طرف برای جذب دیگران استفاده میکنه به خاطر همین میگه وقتی نگام میکنی با خودم میگم چند نفر دیگه رو هم همین شکلی نگاه کردی. در پایان هم با کلمه dream بازی میکنه و بهش میگه درسته تو آدم رویایی هستی اما باید از این رویا بیدار بشم چون حقیقت نداره. )
[Chorus]
It’s so rare (so rare) so rare (so rare)
For real love to be shared
There’s only passion
I’ve watched it happen
Your passion isn’t rare
خیلی کمیابِ، خیلی کمیاب
که یه عشق واقعی تقسیم بشه
این فقط شور و اشتیاقِ
خودم شاهد اتفاق افتادنش بودم
اشتیاق تو اصلا چیز کمیابی نیست
[Outro]
Rare so rare so rare baby it’s so
Rare so rare so rare baby it’s so
Rare so rare so rare baby it’s so
Rare so rare so rare baby it’s so
Rare so rare so rare baby it’s so
Rare so rare so rare baby it’s so rare
کمیابِ، خیلی کمیابِ، خیلی کمیابِ عزیزم، واقعا همینطوره (x6)
There’s only passion, there’s only passion
Guess love was never there
این فقط شور و اشتیاقِ، این فقط شور و اشتیاقِ
فکر کنم عشق هیچ وقت بین ما وجود نداشت










