کیک شکلاتی بدون آرد

کیک شکلاتی بدون آرد

کیک شکلاتی بدون آرد

کیک شکلاتی بدون آرد

این دستور غذایی سرشار از آنتی اکسیدان موجود در شکلات تلخ است، و همان میان وعده ی شیرین، خوشمزه و کم کالری است که برای سپری کرد روزهای سرد زمستانی به آن نیاز دارید. خبر خوبی بود نه؟ فقط ۹۶ کالری! در این دستور غذایی سیب زمینی شیرین که سرشار از ویتامین A و فیبر است جایگزین آرد شده است.

مواد لازم:

۱۶۰ گرم شکلات تلخ ۷۰ درصد

۱ قاشق غذاخوری پوست روی پرتقال

۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل

۲ عدد موز بیش از حد رسیده

یک چهارم سیب زمینی شیرین بو داده

یک چهارم فنجان عسل

یک عدد تخم مرغ کامل

۳ سفیده تخم مرغ

روش پخت:

۱- فر را تا دمای ۱۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲- ۸ عدد رمکین ( یک نوع قالب کیک ) یا فنجانی که بشود در فر گذاشت را داخل یک سینی پخت بزرگ قرار دهید. همه قالب ها را با مقداری روغن یا اسپری پخت کمی چرب کنید.

۳- شکلات تلخ، پوست پرتقال، و عصاره وانیل را با هم در یک کاسه متوسط روی آب جوش ترکیب کنید، ترکیب را آنقدر بهم بزنید تا شکلات تلخ کامل ذوب شود.

۴- موز، سیب زمینی شیرین و عسل را آنقدر بکوبید تا نرم و پوره شوند.

۵- ترکیب شکلات تلخ را از روی حرارت بردارید و آن را روی پوره موز و تخم مرغ بریزید. خوب بهم بزنید.

۶- در یک کاسه جدا، سفیده های تخم مرغ را آنقدر بهم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

۷- به آرامی سفیده های تخم مرغ را روی ترکیب شکلات بریزید.

۸- ترکیب را با قاشق به داخل قالب ها منتقل کنید، تقریبا تا سر پرشان کنید.

۹- حدود ۶ تا ۷ دقیقه در فر بپزیدشان، وسط کیک ها باید نرم و داغ شود. می توانید کیک ها را با پوست پرتقال تزئین هم بکنید.

اطلاعات مربوط به این غذا:

مواد گفته شده برای ۸ وعده است.

مدت زمان آماده سازی حدود ۱۵ دقیقه است.

هر وعده از این کیک ۹۶ کالری دارد.

 

3 thoughts on “کیک شکلاتی بدون آرد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.