بیل گیتس و مارک زاکربرگ از ثروتمندترین مردان دنیا هستند که به گفته خودشان یکی از دلایل موفقیت شان مطالعه بوده است. گیتس مدیرعامل سابق مایکروسافت در سال ۵۰ کتاب مطالعه می کند و زاکربرگ مدیرعامل فیسبوک هر دو هفته یک کتاب آنلاین مطالعه می کند. کتاب هایی که این دو مرد موفق برای مطالعه به همه ما پیشنهاد کرده اند موارد زیر هستند.
کتاب شرکت خلاقیت داستان شکل گیری شرکت پیکسار است که توسط یکی از بنیانگذاران انیمیشن کامپیوتری نوشته شده است. کتمول روایت هایش را با دانش های ارزشمند مدیریت و کارآفرینی در هم آمیخته است و می گوید هیچ شرکتی نباید مانع از خلاقیت های طبیعی کارمندانش شود. زاکربرگ می گوید: من علاقه زیادی به خواندن کتاب های دست اول در مورد نحوه شکل گیری شرکت های بزرگ مثل پیکسار دارم.
نایت بنیاینگذار برند نایکی نویسنده این کتاب ارزشمند است. به گفته گیتس این کتاب به ما می آموزد که مسیر موفقیت هیچوقت مستقیم و بی فراز و نشیب نیست بلکه مسیری است سرشار از شکست ها و مخالفت ها. بیل گیتس می گوید من بارها فیل نایت را ملاقات کرده ام اما او را به سختی می توان شناخت.
اگر قرار باشد کتابی فلسفی بخوانیم که توسط یک فیزیکدان نوشته شده است آن هم کتاب ساختار انقلاب علمی نوشته توماس کوهن است. این کتاب که در سال ۱۹۶۲ منتشر شده است نگاهی به انقلاب علمی و تاثیر آن در دنیای مدرن دارد. این کتاب به دلیل معرفی عبارت تغییر الگوها با زدن مثال هایی از تاریخ علم معروف است. مثل زمانی که فیزیک کوانتوم جایگزین مکانیک نیوتونی می شود.
این کتاب که نخستین بار در سال ۲۰۱۲ منتشر شده است بررسی اجمالی تحقیقات ۱۵ ساله اقتصاد دانان آمریکایی دارن عاجم اغلو و جیمز رابینسون است و در آن به این موضوع می پردازند که چرا برخی کشورها در حال شکوفایی هستند اما برخی کشورها در حال سقوط؟ این کتاب می گوید رشد اقتصادی همیشه تعیین کننده سلامت دراز مدت یک کشور نیست. زاکربرگ می گوید این کتاب را برای مطالعه انتخاب کرده ام تا به ریشه فقر جهانی پی ببرم.
کتاب نظم جهانی در رابطه با موضوع روابط بین الملل و سیاست خارجی کشورهاست. کیسینجر در رابطه با موضوع نظم جهانی بیشتر روی آینده تاکید دارد. این کتاب در عصر مدرنی که درگیری های جهانی گاهی اوقات غیرقابل حل به نظر می رسند کتاب بسیار مفیدی است.
من به ترجمه متون روانشناسی و سبک زندگی علاقه دارم و امیدوارم این مطالب در زندگی شما مفید و موثر باشد.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
استفاده از مطالب بدونیم فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع ، بلا مانع است. تمامی حقوق این سایت متعلق به بدونیم می باشد.