چگونه بدون کثیف کاری هسته گیلاس را جدا کنیم؟

جدا کردن هسته گیلاس واقعا آزار دهنده است. با چاقو خیلی شسته و رفته نمی شود این کار را کرد و وسیله خاصی هم برای این کار ساخته نشده، و البته اگر هم باشد کسی دوست ندارد فضای آشپزخانه اش را با وسیله ای که سالی یکبار به درد می خورد شلوغ کند.

خبر خوبی که می خواهم به شما بدهم این است که برای جدا کردن هسته گیلاس نیازی به وسیله خاصی ندارید. می توانید در یک چشم بهم زدن هسته گیلاس را جدا کنید و تمام آنچه نیاز دارید یک بطری خالی و یک سیخ چوبی است.

چگونه بدون کثیف کاری هسته گیلاس را جدا کنیم

گام اول: گیلاس را روی درب بطری بگذارید

یک گیلاس را روی دهانه بطری قرار دهید، مطمئن شوید بالای گیلاس رو به بالا باشد.

چگونه بدون کثیف کاری هسته گیلاس را جدا کنیم

گام دوم: با سیخ چوبی سوراخش کنید

نوک ضخیم سیخ را روی بالای گیلاس قرار دهید، سپس فشار دهید تا سیخ چوبی کاملا گیلاس را سوراخ کند. هسته به انتهای بطری می افتد، و حالا دیگر یک گیلاس بدون هسته و آماده خوردن یا پخته شدن دارید.

شاید با خود بگویید اگر گیلاس له شد چه؟ اگر گیلاس بیش از حد رسیده نباشد و درست هم قرارش داده باشید، یک فشار ثابت می تواند هسته را به انتهای بطری بیندازد و گیلاس را بی هسته تحویل شما دهد.

چگونه بدون کثیف کاری هسته گیلاس را جدا کنیم

گام سوم: تا جایی که لازم دارید تکرار کنید

به همین سادگی بود! اگر بتوانید ریتم خوبی بدست بیاورید، می توانید کل گیلاس ها را در مدت زمانی کوتاه بی هسته کنید.

حالا می توانید در مدت زمانی بسیار کوتاه تر از قبل و بدون کثیف کاری تمام گیلاس ها را هسته گیری کنید.

چگونه بدون کثیف کاری هسته گیلاس را جدا کنیم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.