درباره نویسنده

Maryam Asadi

Maryam Asadi

من به ترجمه متون روانشناسی و سبک زندگی علاقه دارم و امیدوارم این مطالب در زندگی شما مفید و موثر باشد.

مقالات مرتبط

10 Comments

  1. Avatar

    پریا

    چقدر آبلیمو باید در آب ریخته شود؟

    پاسخ دادن
  2. Avatar

    صادقی

    سلام من توی آفتاب خشک نمی‌کنم توی سایه روبروی کولر و پنکه
    آفتاب طعم و بوی میوه را خراب میکنه
    یه سفره‌ی یکبار مصرف پهن کنید پارچه‌ی نخی را چهارتا کنید بندازید روی سفره و هرروز زبر و روش کنید که کپک نزنه خیلی هم توی خونه بهتر و قشنگتر از توی آفتاب میشه
    امتخانش کنید

    پاسخ دادن
  3. Avatar

    سمیه

    سلام توی زمستون هم میشه میوه خشک کرد ما روی بخاری یا هیتر خشک میکنیم خیلی خوشمزه میشه

    پاسخ دادن
  4. Avatar

    پری

    کاش میشد تو زمستون هم میوه هارو خشک کرد دلم خواست?

    پاسخ دادن
  5. Avatar

    سلطان

    مچم اشتو خاشد

    پاسخ دادن
  6. Avatar

    زهره

    من از امروز تصمیم گرفتم تا تابستون تموم نشده خشک کنم،ممنون از شما

    پاسخ دادن
  7. Avatar

    زهرا

    سلام ممنون از توضیحات خوب تون
    من زرد الو خشک کردم ولی نمیدونم چرا بعضیی هاشون سیاه شدن?
    اینها ک سیاه یا قهوای پر رنگ شدن خیلی هم خوشمزه هستن میخواستم بدونم برای سلامتی خطری ندارن?

    پاسخ دادن
    1. Avatar

      فتانه

      به خاطر تو آفتاب موندنه

      پاسخ دادن
  8. Avatar

    ناصر

    مطالب خیلی عالی بود . امسال حتما تصمیم گرفتم چند نوع میوه را خشک کنم . از راهنمایی شما ممنونم .

    پاسخ دادن
  9. Avatar

    احسان

    هزار مطلب خوندم همه کپی از هم بود جز متن شما…همه چیز روشنه ها ولی همین چهار مرحله رو هیشکی عاقلانه توضیح نداده بود
    ممنونم..

    پاسخ دادن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

استفاده از مطالب بدونیم فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع ، بلا مانع است. تمامی حقوق این سایت متعلق به بدونیم می باشد.