دستور تهیه سالاد سیب زمینی با زودپز

روش های زیادی برای درست کردن سالاد سیب زمینی هست اما اگه دنبال سریع ترین و ساده ترین روش هستید این دستور پخت رو امتحان کنید که فقط ۱۵ دقیقه برای درست کردنش وقت لازم دارید.

مواد مورد نیاز:

  • ۱ پیمانه آب
  • ۵ عدد سیب زمینی بزرگ خرد شده به شکل مکعبی
  • نصف یک عدد پیاز خرد شده
  • ۵ عدد تخم مرغ
  • ۱ پیمانه سس مایونز
  • ¼ پیمانه سس باربیکیو
  • نمک و فلفل

آب را داخل زودپز بریزید و سبد بخارپز را داخل آن قرار دهید. سیب زمینی ها و پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تخم مرغ ها را روی آن ها قرار دهید. سوپاپ زودپز را ببندید و اجازه دهید مواد به مدت ۵ دقیقه با فشار بالا پخته شود.

سپس سوپاپ را باز کنید و اجازه دهید فشار داخل زودپز کم شود.

تخم مرغ ها را داخل آب سرد قرار دهید تا سرد شود. سیب زمینی و پیازها را داخل ظرف دیگری بریزید و سس مایونز، سس باربیکیو و نمک و فلفل را اضافه کنید.

تخم مرغ ها را بعد از سرد شدن پوست بگیرید و به چهار قسمت کنید. تخم مرغ ها را به سالاد اضافه کنید. نمک و فلفل را به سالاد اضافه کنید و سالاد را داغ سرو کنید.

این سالاد سیب زمینی را می توانید در یخچال به مدت ۵ روز نگهداری کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.