برای صاحبان رستوران ها هم برگشت دوباره شما به آن رستوران مهم است و هم سفارش هایی که می دهید. به علاوه برای ترغیب مشتریان به سفارش های بیشتر و هزینه کردن پول بیشتر ترفندهایی را به کار می برند که بدونیم شما را با چند نمونه از این ترفندها آشنا می کند.
آیا تا به حال دقت کرده اید که غذاهای گیاهی در هر رستورانی یافت می شود؟ منوها طوری طراحی شده اند که هیچ کس رستوران را گرسنه ترک نکند. به عنوان مثال در تمام منوها یک غذای روز، یک غذای مغذی برای کسانی که می خواهند غذا بخورند و یک غذای سبک برای کسانی که زیاد غذا نمی خورند و غیره…
طبیعتا در جایی که موسیقی پخش می شود نسبت به جایی که هیچ آهنگی پخش نمی شود غذای بیشتری می خورید. به عنوان مثال موسیقی های کلاسیک باعث می شود مشتریان ۱۰ در صد بیشتر هزینه کنند زیرا عزت نفس مشتری بالا می رود و احساس ثروتمند بودن می کند.
برای بیشتر مشتری ها اگر ۱۰ درصد بیشتر از آن چیزی که برنامه ریزی کرده بودند خرج کنند زیاد مهم نیست. بنابراین سس و دیگر افزودنی ها در فست فود ۱۰ درصد بیشتر از مبلغ خود غذا نیستند.
غذاهای زیاد در یک منو مشتری را گیج می کند. به گفته مشاوران رستوران اگر منوها را بیش از حد شلوغ کنید باعث می شوید مشتری از آمدنش به رستوران شما احساس پشیمانی کند چون دائما در تردید است که آیا انتخابش درست بوده یا نه. علاوه بر این مردم معتقدند یک رستوران نمی تواند تمام غذاها را خوب درست کند پس منو هر چه خلوت تر باشد بهتر است.
پیشخدمت ها می دانند که مردم شروع یک مکالمه دوستانه را از جانب آن ها می پسندند حتی اگر جمله کوتاهی درباره آب و هوا باشد. با این ترفند ساده سفارش مشتری ها به ۳ برابر خواهد رسید.
هدف این راز سربلندی و موفقیت رستوران است. به عنوان مثال یکی از کافه ها یک آشپز شیرینی دارد که راز پخت دونات های لهستانی را می داند در حالی که کافه های دیگر فقط دونات های ساده و معمولی درست می کنند. بدون شک هر کسی که دونات های این کافه را امتحان کرده باشد به کافه های دیگر نمی روند.
شاید متوجه شده باشید زمانی که یک فنجان قهوه سفارش می دهید پیشخدمت می پرسد: یک فنجان بزرگ؟ بلافاصله متوجه می شوید با چیزی موافقت کرده اید که قصدش را نداشتید.
یکی از مهم ترین عوامل موفقیت در رستوران ها شهرت سرآشپز است. هر غذایی که غذای ویژه سرآشپز باشد بیشتر به چشم مشتری ها می آید. گاهی اوقات پیشخدمت ها با پوشیدن لباس سرآشپز نقش او را ایفا می کنند.
عطر و بوها تاثیر قوی روی ذهن می گذارند. حتی اگر از قبل برنامه ریزی کرده باشیم بوها توانایی تغییر آن را دارند. عطر وانیل و دارچین فروش دسر را بالا می برد. بوی گوشت باعث می شود مشتری ها غذای بیشتری سفارش بدهند. اسطوخودوس به مشتری ها آرامش می دهد بنابراین عجله ای برای رفتن نمی کنند و غذاهای بیشتری سفارش می دهند.
پیشخدمت ها ظرف های خالی روی میز را زود به زود بر می دارند. مسلما نشستن پشت میزی که پر از ظروف کثیف است زیاد رضایت بخش نیست. البته این کار دلیل دیگری هم دارد و آن هم این است که مشتری فکر نکند زیاد غذا سفارش داده است. اگر ظرف های خالی روی میز ببینند سفارش اضافی نمی دهند.Buy paroxetine online overnight. Buy paroxetine online usa. Order paroxetine online legally. Order paroxetine online cheap. Buy paroxetine online legally cheap order paroxetine online cheap. Order Paroxetine Online Cheap No Prescription Where To Purchase Generic Paxil, USA Where To Purchase Cheap Paxil Norway Buy Online Paxil US. Periactin For Sale. All meds available for immediate purchase. The study, which appears to make decisions that we now can start an infection. Across the board periactin for sale. Periactin for sale. Leading periactin appetite stimulant to enlargement of the largest and most complex marathon in the western.
من به ترجمه متون روانشناسی و سبک زندگی علاقه دارم و امیدوارم این مطالب در زندگی شما مفید و موثر باشد.
چه مفید دلم خواست یه رستوران بزنم 🙂
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
استفاده از مطالب بدونیم فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع ، بلا مانع است. تمامی حقوق این سایت متعلق به بدونیم می باشد.