درباره نویسنده

حسام حداد

حسام حداد

از اولین چیزهای مورد علاقه من بازی های کامپیوتری بود اما کم کم متوجه شدم موسیقی، فیلم، عکاسی و زبان انگلیسی هم می توانند به اندازه بازی های کامپیوتری دوست داشتنی باشن! . . . . . . . نظرات، انتقادات، پیشنهادات: https://t.me/Mrhesi

مقالات مرتبط

6 Comments

  1. Avatar

    ایمان

    در تمامی روش ها باید اوون پوست نازک که زیر پوست اصلی تخم مرغ هست کنده بشه و اگر اوون به سفیده بچسبه تمام سفیده از بین میره

    پاسخ دادن
  2. Avatar

    سام

    روش لیوان عالی بود???
    وقتی کامل پوست تخم مرغ ترک بخوره ب راحتی درمیاد حالا با قاشق لیوان یا هرچیز دیگ

    پاسخ دادن
  3. Avatar

    محمد زارع

    همش دوتا تخم مرغ پخته داشتم و روش اخر رو با یه دونه تخم مرغ امتحان کردم و تخم مرغ پوستش ک کنده نشد هیچی،بلکه له شد و قابل انداختن تو سطل زباله بود و امروز گشنه موندم بایه دونه تخم مرغ ک تصمیم گرفتم بشینم بادست پوستشون رو بکنم و دیگ گشادبازی درنیارم

    پاسخ دادن
  4. Avatar

    امیــر

    خیلی بکارم اومد مرسی واقعا

    پاسخ دادن
  5. Avatar

    ایرانی

    نیازی به لیوان آب نیست.
    بعد ازینکه تخم مرغ پخت، بلافاصله زیر آب سرد بگیرید. بعد با پشت قاشق روی تمام بخش های تخم مرغ ضربه بزنید و اجاره بدین همه تخم مرغ پر از ترک بشه تا پوست یک تکه جدا بشه. بعد خیلی راحت تخم مرغ لیز میخوره از پوست خارج میشه بدون کوچکترین ترک و آسیبی.
    امتحان کنید! خیلی آسونه

    پاسخ دادن
  6. Avatar

    عرفان

    خخخخخخ
    عالی بود!
    تشکر از روونی قلمت داداش!
    تو زندگی‌دانشجویی که خیلی کاربرد داره!(روش اخر)
    زنده باشی

    پاسخ دادن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

استفاده از مطالب بدونیم فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع ، بلا مانع است. تمامی حقوق این سایت متعلق به بدونیم می باشد.