به اعتقاد خیلیا آدما تا زمانی که سالم نباشن نمیتونن یک زندگی شاد و کامل داشته باشن. اما این باور درستی نیست. امروز بدونیم میخواد داستان آدمهایی رو براتون تعریف کنه که علیرغم مشکلات و بیماری هایی که داشتن تونستن با موفقیت به اهدافشون برسن و زندگی کاملا شادی داشته باشن. اون ها به روشی زندگی میکنن که خودشون میخوان و کارهایی رو انجام میدن که خودشون دوست دارن.
توریا پیت مدل استرالیایی در ۲۴ سالگی قربانی یک آتش سوزی شد و بدنش دچار ۶۴ درصد سوختگی شد. او به مدت ۶ ماه در بیمارستان بستری شد و صورت، انگشت های دست راست و سه تا از انگشت های دست چپش را در این آتش سوزی از دست داد. با وجود این اتفاق توریا زندگی اش را متوقف نکرد و به عنوان مدل به کارش ادامه داد. توریا هم ورزش هایی که علاقه دارد انجام می دهد و هم به عنوان مهندس معدن مشغول به کار است.
نجات یافتگان سقوط هواپیما باید با ذوب کردن برف آب می نوشیدند و کنار هم می خوابیدند تا از سرما نمیرند. غذا بسیار کم بود و مجبور بودند هر چیزی که در جنگل پیدا می کردند بخورند. ۶۰ روز بعد از سقوط ناندو و دو تا از دوستانش تصمیم می گیرند برای کمک به بیابان های یخ زده بروند. ناندو تمام خانواده اش را در این سانحه از دست داد اما اکنون سخنران موفقی است که به مردم درباره راه های رسیدن به اهداف می گوید.
جسیکا در سال ۱۹۸۳ به دلیل نارسایی بدون دست به دنیا آمد. پدر و مادر او هر کار انجام دادند تا مثل بقیه آدم های عادی زندگی کند. جسیکا یاد گرفت خودش غذا بخورد، خودش لباس بپوشد، به مدرسه معمولی برود و بتواند بنویسد. او در کودکی از پرواز می ترسید اما تصمیم گرفت به این ترس خود غلبه کند و اکنون به عنوان نخستین خلبان بدون دست در مجله گینس نامش ثبت شده است.
تانی با بیماری اسپینا بیفیدا به دنیا آمد ولی اکنون موفق ترین مسابقه دهنده ویلچر در دنیاست.
سین تنها کسی است که از بیماری لنفوم هاجکین و تومور اسکین نجات پیدا کرده است. نخستین بیماری او در ۱۳ سالگی تشخیص داده شد و تنها ۳ ماه فرصت زنده ماندن داشت. اما سوارنر تصمیم می گیرد با بیماری اش مبارزه کند. اما دوباره سرطان به شکل تومور بزرگ تری در ریه برگشت. بعد از جراحی دوم پزشک ها به او اطلاع دادند که ۲ هفته بیشتر زنده نخواهد ماند. سوارنر در سال ۲۰۰۲ سرطان را شکست داد و به عنوان نخستین بیمار شفا یافته سرطانی کوه اورست را فتح کرد.
به گفته جیلیان برای مدل شدن نیاز نیست با استانداردها مطابقت داشته باشید. مهم ترین چیز این است که خودتان و جسمتان را دوست داشته باشید حتی اگر عالی و بی نقص نباشد. او از کودکی به دلیل بیماری دیستروفی عضلانی مجبور بود از ویلچیر استفاده کند. اما این مشکل او را از دنیای مد جدا نکرد.
استر در دوران کودکی دچار بیماری میلوپاتی عروقی شد و جراحی پاهای او را فلج کرد. او در طی دوره توانبخشی بسکتبال، تنیس و والیبال با ویلچیر یاد گرفت. او تنیس را د رورزش انتخاب کرد و ۴۲ بار برنده جایزه گرند اسلم شد.
مارک اینگلیس تنها کوه نوردی است که بدون دو پا قله اورست را فتح کرده است. مارک در سال ۱۹۸۷ در یکی از سفرهایش دچار سرمازدگی شده و پاهایش را از دست داد. اما این اتفاق هیچوقت او را نا امید نکرد و تصمیم گرفت بلندترین قله دنیا را فتح کند. او اکنون با همسر و ۳ فرزندش در نیوزیلند زندگی می کند، ۴ کتاب نوشته است و سخنرانی های الهام بخشی را اجرا کرده است.
من به ترجمه متون روانشناسی و سبک زندگی علاقه دارم و امیدوارم این مطالب در زندگی شما مفید و موثر باشد.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
استفاده از مطالب بدونیم فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع ، بلا مانع است. تمامی حقوق این سایت متعلق به بدونیم می باشد.