درباره نویسنده

Maryam Asadi

Maryam Asadi

من به ترجمه متون روانشناسی و سبک زندگی علاقه دارم و امیدوارم این مطالب در زندگی شما مفید و موثر باشد.

مقالات مرتبط

8 Comments

  1. سمیه

    سلام توی زمستون هم میشه میوه خشک کرد ما روی بخاری یا هیتر خشک میکنیم خیلی خوشمزه میشه

    پاسخ دادن
  2. پری

    کاش میشد تو زمستون هم میوه هارو خشک کرد دلم خواست?

    پاسخ دادن
  3. سلطان

    مچم اشتو خاشد

    پاسخ دادن
  4. زهره

    من از امروز تصمیم گرفتم تا تابستون تموم نشده خشک کنم،ممنون از شما

    پاسخ دادن
  5. زهرا

    سلام ممنون از توضیحات خوب تون
    من زرد الو خشک کردم ولی نمیدونم چرا بعضیی هاشون سیاه شدن?
    اینها ک سیاه یا قهوای پر رنگ شدن خیلی هم خوشمزه هستن میخواستم بدونم برای سلامتی خطری ندارن?

    پاسخ دادن
    1. فتانه

      به خاطر تو آفتاب موندنه

      پاسخ دادن
  6. ناصر

    مطالب خیلی عالی بود . امسال حتما تصمیم گرفتم چند نوع میوه را خشک کنم . از راهنمایی شما ممنونم .

    پاسخ دادن
  7. احسان

    هزار مطلب خوندم همه کپی از هم بود جز متن شما…همه چیز روشنه ها ولی همین چهار مرحله رو هیشکی عاقلانه توضیح نداده بود
    ممنونم..

    پاسخ دادن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

استفاده از مطالب بدونیم فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع ، بلا مانع است. تمامی حقوق این سایت متعلق به بدونیم می باشد.